Fik vi sagt goddag til Rudersdal folkemøde?

Tak til Socialdemokratisk partiforening for økonomisk støtte til at servere gratis syrisk mad til borgerne

Vi var så privilligerede at få økonomisk støtte til at lave syrisk mad fra Anne Knudsen formand for socialdemokratiets partiforening i Rudersdal. De har fokus på fællesskab og hvordan vi spiser os til et bedre klima og miljø.

Syrisk mad byder jo på masser af lækre klimavenlige vegetarretter baseret på kikærter, bønner og grøntsager, der fryder ganen og gavner vores klima.

Vi deltog i Rudersdal folkemøde med henblik på at møde borgerne i Rudersdal og fortælle hvordan det er gået med uddannelse, bolig, arbejde- og meget andet. Og hvad er bedre end at tale om vores nye tilværelse over en bid syrisk mad!

Maden blev lavet af syriske flygtninge og formanden for Dansk Syrisk Kulturforening Nada. Læs om hvordan Nada startede foreningen op her.

Her havde borgerne mulig for at møde syriske flygtninge i boden og spøge om de havde fundet sig til rette i deres nye tilværelse.

Der var mere end 100 der smagte maden og fik et indblik i staus Q på de syriske flygtninges tilværelse.

Mange borgere efterspurgte også et kursus i syrisk madlavning, så det arbejder vi nu på at udbyde i Dansk Syrisk Kulturforening. Fokus vil selvfølgelig være på klimavenlige retter.

Tak for dette års folkemøde i Rudersdal og et stort tak til Socialdemokratisk partiforening i Rudersdal for økonomisk støtte til at servere mad for.

Skrevet af Anna Kosuri

Comments (

0

)

%d bloggers like this: