MADFÆLLESKABER, DIALOG & KULTURMØDE

Vi elsker at mødes over maden i Dansk – Syrisk Kulturforening. Vi tror på, at mad skaber fællesskab og gensidighed. Vi tager faktisk maden meget seriøst i Dansk – Syrisk Kulturforening og gør os meget umage med at lave den.

Syrisk mad er også meget klimavenlig mad, da mange af vores retter består af bønner, linser og grøntsager. Kød er dyrt i Syrien og de syriske familier lever ofte flere generationer sammen. Derfor skal kødet række langt. Retterne er derfor primært baseret på grønne proteiner og grøntsager.

Maden er en engangsvinkel til dialog. Og netop når vi laver syrisk mad til større events som Folkemødet i Rudersdal og Talenternes dag i Mariehøj Kulturcenter. Har vi mulighed for at tage en dialog med borgerne i Rudersdal om stauts Q på os flygtninge, Syrien, smagen af syrisk mad og alt midt imellem.

Er I en organisation med et større event i Rudersdal Komune kan du kontakte Nada Naanaah her for at høre om muligheden vores syriske buffet. Maden laves på frivillig basis og kun råvarene skal sponsoreres.

Se et udpluk af vores retter nedenfor 🙂

/Anna Kosuri

%d bloggers like this: