FRIVILLIGE TIL PROJEKT LEG OG LÆRING

Vi mangler lige nu frivillige til vores nye projekt ‘leg og læring’ læs mere om projektet her.

Vi mangler også frivillige til Klub KickStart projektet – der har fokus på at forbedre flygtningebørns læsefærdigheder – læs mere om projektet her.

Er du god til at undervise børn og er du nysgerrig i forhold til at kommunikere med børn og forældre på tværs af kultur? Så er det måske dig vi mangler. Måske du læser til lærer eller pædagog, hvor det kunne være relevant for dig at få noget erfaring på CV’et, så kontakt os her.

FRIVILLIGE TIL KOMMUNIKATIONSOPGAVER

Vi mangler også frivillige med flair for kommunikation til løbende kommunkationsopgaver samt SoMe opgaver. Du skal have flair for tekstforfatning, webredigering og have en interviewer i maven. Er du god til at tage billeder er det et plus.

Vi kan tilbyde erfaring med at arbejde i en NGO forening i det interkulturelle felt imellem syrisk og dansk kultur. Du vil få indblik i hvordan en forening fungerer samt indsigt i flygtningepolitik, flygtningenes tilværelse og udfordringer generelt. Du vil også få god indsigt i arabisk kultur og de store kulturelle fester som vi fejrer i foreningen.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider der passer ind i dit studieliv med mulighed for at arbejde hjemmefra i et vidt omfang. Vi har et uformelt arbejdsmiljø hvor din indsats vil blive værdsat, da du er med til at gøre en stor forskel for at syriske flygtninge får en god start i Danmark.

Kontakt foreningens leder Nada her.

 

 

%d bloggers like this: