Klub Kickstart

Vi sætter fokus på de syriske børns læsefærdigheder i samarbejde med Klub Kickstart. Det er gået op for os at flere af vores syriske børn halter bagud med deres læsefærdigheder i skolen, i forhold til deres klassekammerater. Derfor har Nada, foreningens projektleder startet forløbet med Klub Kickstart. Børnene glæder sig til at læse deres første bog og vi støtter børnene samt følger op på deres læsning i samarbejde med forældrene.

klub_kickstart_

Skrevet af Anna Kosuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Comments (

0

)

%d bloggers like this: