Projekt ‘Kunst kan hele’ afsluttet med succes

Så du vores flotte udstilling på Birkerød Bibliotek? Vi har netop sendt afrapporteringen af dette skønne projekt afsted til Nordeafonden og Lauritzenfonden. Vores sidste udstilling af børnenes flotte kunstbokse er netop afsluttet på Birkerød Bibliotek.

Nada, projektlederen for Dansk – Syrisk Kulturforening har længe arbejdet på at få projektet på benene. Et projekt hvor syriske børn kunne bruge kunsten som et fællessprog, til at udtrykke sig i på lige fod med deres danske klassekammerater. Samt muligheden for at styrke deres venskaber med deres danske klassekammerater.

De syriske børn skulle selv invitere en klassekammerat med til de to kunstworkshops, hvor de sammen skulle producere en kunstboks. Det blev til i alt 28 flotte kunstbokse med temaet ‘Det bedste sted.’

Læs vores omtale i Rudersdal Lokalavis her og vores omtale i DFH-bladet.

Venskaber skabes igennem kunsten

Stort TAK til de 20 danske og syriske frivillige som gjorde projektet muligt.

Skrevet af Anna Kosuri

Projekt kunst kan hele Dansk Syrisk Kulturforening

Tak til støtte fra Nordeafonden, Lauritzen fonden og Billedskolen Rudersdal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Comments (

0

)

%d bloggers like this: