Vi hjælper med at oversætte under genoplukningen

Der mangler arabisk oversættelse til de arabisk talende familier med børn i skole og daginstitution. Nada Naanaah foreningen leder har løbende oversat emails og beskeder på intra, så forældrene har kunne forberede deres børn bedst muligt på den nye skolegang.

Ligeledes bliver der oversat pressemeddelelser til arabisk via Whats App hver gang regeringen melder nye tiltag ud.

Det giver en tryghed for de mange syriske flygtninge, at de kan følge med i processen og ved at de kan kontakte foreningen hvis de har spørgsmål eller behov for hjælp. Fx ved kommunikation med skole, kommune eller andre instanser.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Comments (

0

)

%d bloggers like this: