‘Uden egen bærbar duer helten ikke’

En gang hed det sig ‘at uden vand og drikke duer helten ikke’ – men i disse digitale tider – tæller digital dannelse næsten mere end vand og drikke. Sådan oplever vi det lidt. Det er svært at være en helt og passe sin undervisning uden en bærbar..

Rigtig mange af vores medlemmer har manglet en bærbar computer. Da hele Danmark lukkede ned var det meget svært for mange af flygtningefamilierne, da flere søskende modtog hjemmeundervisning.

Og hvad gør man så, når man kun har en. Eller slet ingen?

Gode råd er dyre og det er en bærbar også når man allerede lever på et minimumsbudget.

Mange af familierne har ikke en pc eller økonomi til at købe en eller flere bærbare computere til eget brug og børnenes brug.

Vi vægter både voksne og børns faglige udvikling, skolegang og uddannelse meget højt i foreningen, så de kan komme videre i deres tilværelse her i Danmark.

Vi har derfor søgte flere fonde for kunne dække udgifter til bærbare computere til de familier hvor budgettet er meget stramt.

Og det er med stor glæde at vi nu kan fortælle, at vi har fået en fond på 30.000 kr. fra en anonym privat donering!

Og at vi yderligere har modtaget 16000 kr. fra Nordea-fondens lokale Rudersdal pulje til at oprette en PC-pulje til gavn for dem der mangler en pc.

Og oven i har Danske Bank i Lyngbys Fond doneret 12.000 kr.

Og endvidere har Broen givet tilskud til 3 pc’er til tre unge under atten år.

Så det betyder nu, at vores unge og voksne nu kan klare sig bedre i henholdsvis skolen og på deres respektive voksenuddannelse.

Hver gang det lykkes at skabe bedre rammer for faglig udvikling er vi et skridt videre på vejen til, at de sårbare syriske flygtningefamilier har bedre mulighed for at klare sig og lykkes med at opnå beskæftigelse og uddannelse.

Så tusind tak til Nordea-fonden, den private donor, Danske Bank i Lyngby fonden og Broen i Rudersdal 🙂

Og tak for den kæmpe indsats fra de frivillige ildsjælde i Broen, der hjalp med at tage kontakt til et computerfirma med brugte computere.

Ikke nok med at de tog kontakt til formaet. De hjalp også med at hente dem og installere antivirus programmer.

Jeres indsats vil blive husket af alle de flygtninge, der nu har mulighed for at arbejde med en pc, som de kan have både hjemme og med på uddannelse!

Tak for støtte

Og tak til dig der har støttet os anonymt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Comments (

0

)

%d bloggers like this: