Er du vores nye frivillige projektmedarbejder/Praktikant 10 -15 timer om ugen

Har du lyst til at blive en del af en forening der hjælper syriske flygtninge ind i positive fællesskaber og som bygger bro til samfundet?

Dansk Syrisk Kulturforening er en del af DRC søger frivillig projektmedarbejder i 2021.

Som frivillig projektarbejder hos os får du masser af erfaring med det organisatoriske arbejde i en lille NGO med en masse spændende projekter.

Du får erfaring med projektudvikling, socialt arbejde, SoMe og kommunikationsopgaver samt mulighed for at omsætte din teoretiske viden til praksis.

Du kommer med andre ord til at være med til at udvikle en forening sammen med lederen og de frivillige.

Dine opgaver vil bl.a. være:

Koordinere, udvikle og afvikle projekter med projektlederen, administrativt arbejde, fondssøgning, afrapportering til fonde og udvikling af aktiviteter.

• Sætte ord og billeder på de gode historier om frivillige, som gør en forskel i vores forening.

• Opsøge og koordinere med nye netværk, foreninger og virksomheder der kan have glæde af at være med i det frivillige miljø.

• Deltage i det daglige administrative arbejde, hvor du kommer i kontakt med mange lokale ildsjæle

Vi tilbyder meningsfulde opgaver, et godt og levende arbejdsmiljø i et lille sekretariat med en centerleder, projektmedarbejdere og en række frivillige. Du får stor indflydelse på eget arbejde og et bredt netværk i frivilligverdenen.

Du bliver en del af et fleksibelt, rummeligt og uformelt arbejdsmiljø. Du får mulighed for at deltage i kurser og temadage og en anbefaling som du kan bruge i jobsøgning.

Hvem er vi?

Vi er en lille forening der er fladt organiseret. Vi har hele tiden fokus på udvikling igennem spændende projektsamarbejder. Du vil være med til at præge udviklingen organisationen og udvikle dine kompetencer inden for projektarbejde.

læs mere om os her

Hvem er du?

Du er mødestabil og kan arbejde selvstændigt, da der vil være dage hvor du arbejder alene. Du har interkulturel forståelse og har befinder dig godt med skiftene arbejdsopgaver.

Send en mail til foreningens leder Nada, hvis du vil være med på holdet. Vi indkalder løbende til samtaler. info@dansk-syrisk.com, telefon 4091 7202

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Comments (

0

)

%d bloggers like this: