Udflugt til den Blå Planet

Der var sommerfugle i maven hos mange af børnene. Det var nemlig første gang de skulle besøge Den Blå Planet.

Takket være projektet ‘Leg & læring’ under Dansk Flygtningehjælp er det muligt for os at tage på udflugt med børnene. Læs mere om projektet her og nedenfor.

”Med Leg og Læring har Dansk Flygtningehjælp mulighed for at støtte flygtningebørns inklusion i sociale fællesskaber i Danmark. Gennem aktivitetsformer, der afspejler det børnene møder i skole, klub og fritidstilbud bliver de rustet til at indgå aktivt i nye fællesskaber på lige fod med andre børn. Det bidrager til, at børnene og deres familier hurtigere bliver en del af det nye lokalsamfund og ser positive muligheder for fremtiden” 

Vi var 31 børn afsted og fem frivillige. Og nøj det var spændende at opleve de store flotte akvarier med farvestrålende fisk. Vi glæder os allerede i Dansk Syrisk Kulturforening til de kommende sommerudflugter med børnene, når deres sommerferie starter.

Vi håber bl.a. at få mulighed for flere lærerige udflugter som denne. Bl.a. vil vi rigtig gerne en tur til planetariet i København.

Vil du være frivillig og fx deltage på ture som denne? Så er du meget velkommen til at kontakte foreningens formand Nada her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Comments (

0

)

%d bloggers like this: