Vi arbejder i kulissen på at finde nye muligheder for fernisering

Børnene havde glædet sig rigtig meget til at udstille deres smukke kunstprodukter på deres udstilling i Kulturcenter Mariehøj og på lokale biblioteker i Rudersdal.

Men grundet Corona situationen er vi som alle andre nødsaget til at udskyde en masse aktiviteter.

Vi arbejder på at kombinere en fysisk og digital udstilling samt at gøre den fysiske udstilling mere grøn og bæredygtig ved at producere rammer ud af genbrugsmateriale som fx pap.

Børnenes flotte naturprojekter er lavet med støtte fra Friluftsrådets projekt som hører under fyrtårnet ‘naturstafetten’ fra Puljen Vores Natur

Formålet er at skabe naturglæde og ejerskab over lokalnaturen hos danske børn og syriske flygtningebørn. Endvidere ønsker vi at skabe naturoplevelser på tværs af syriske børn og etniske danske børn.

Vi tror på at den bedste måde at lære om en ny kultur at kende er igennem venskaber og gode bekendtskaber på tværs af kultur.

Så vi glæder os til at udstille flotte naturbøger og naturtryk fra workshoppen ‘Kunst fra naturen’ og Fotoworkshoppen for udskolingsbørn med fokus på naturmotiver.

Alt sammen i vores dejlige lokalnatur.

Endnu engang tak til alle de frivillige, der gjorde muligt og tak for støtte fra Friluftsrådet, undervisere fra Billedskolen RudersdalBiavlerforeningen, fotograf og underviser Kasper Hjorth og ikke mindst tak til alle børnene for at deltage.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Comments (

0

)

%d bloggers like this: